Квартиры Ирпень Буча

Блог

Главная » 2014 » Ноябрь » 17 » В IРПЕНI СВЯТО: НОВИЙ СКВЕР У ЦЕНТРI МIСТА
15:48
В IРПЕНI СВЯТО: НОВИЙ СКВЕР У ЦЕНТРI МIСТА

15 листопада 2014 року в Iрпенi вiдбулося справді визначна подія: урочистo вiдкрито новий сквер на розi вулиць Грибоєдова та Паламарчука. Цього дня в затишному мiсцi вiдпочинку було людно: представники влади мiста i селищ, керiвники установ i орнанiзацiй, представники територiальної громади Iрпеня. І головнi участники свята – наше майбутнє – дiти.

Мер мiста Володимир Карплюк традицiйно перерiзав стрiчку i закликав iрпiнцiв берегти той благоустрiй скверу, який вдалося зробити за короткий час роботи.

«Побудувати – це непросте завдання, а от зберегти – це ще складніше. Але я вiрю, що громада буде свiдомою, буде справдi перейматися всiм, що вiдбувається в мiстi. Ми тiльки разом зможемо подбати про процвiтаючий європейський Iрпiнь», – наголосив Володимир Андрiйович.

Серед почесних гостей на вiдкритi скверу була депутат Київської обласної ради Наталя Семко, яка, вiтаючи iрпiнцiв з визначною подiєю, сказала: «Володимир Карплюк хоче зробити для громади Iрпеня дуже багато. Сьогоднiшнє свято є першим, попереду – вiдкриття оновленого парку вiдпочинку бiля пам'ятника В.Правиковi, дитячої полiклiнiки… Але лише разом, спiльними дiями однiєї великої громади ми досягнемо успiху».

Наталя Семко вручила очiльнику мiста коровай для частування громади, яка завiтала на свято, і побажала, щоб вся Україна була щасливою i мирною.

Юна поетка Анна Берегова прочитала вiрш «Радiсть i горе», налаштовуючи присутнiх на гармонiю i радiсть у життi, де є порядок в усьому: справах, словах i мрiях.

Мiсцю смутку в осiнньому скверi не було. Кожен мiг знайти собi розвагу до душi i вподобань. Дiяла виставка доробкiв громадської органiзацiї «Оберiг», працювали майстер-класи художньої студiї «Зерно», вiдбувалися спортивнi змагання на роликах i самокатах, шоу на ходулях. Для наймолодших вiдвiдувачiв скверу – анiмацiя, майстер-класи, студiя аквагриму.

Особливiстю свята було символiчне «дерево бажань», де кожен мiг залишити на ньому своє бажання. Потiм шляхом тиражу мiський голова Володимир Карплюк, як справжнiй чарiвник, обере три бажання iрпiнцiв i вони збудуться. Тож будемо вiрити в казку й нашi мрiї ставатимуть реальнiстю. Головнi наміри Володимира Карплюка на посадi мicького голови – це максимально наблизити Iрпiнь до рівня європейського процвiтаючого мiста i щоденно турбуватися про добробут територiальної громади.

 

Просмотров: 732 | Добавил: mvko | Теги: мэр, парк, Ірпінь, Карплюк, Мер, Ирпень, сквер, открытие

Разделы

Форма входа

Статистика

Перевод

Поделитесь с дузьями



Вверх